Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Képzeljétek el: megérkezik a szépségdoboz, kiörömködöd magad, majd kipakolod és végigpróbálgatod az összes kozmetikumot. Utána mi történik? Mi lesz a Beauty Box-szal, ha elfogytak belőle

Az év színe szó szerint a fejünkre nőtt, az élő korall árnyalat hajfestékként is menő lett.

A megszokott 5-8 árnyalat helyett az Estée Lauder új alapozója, a Double Wear Stay-in-Place Matte Powder Foundation nem kevesebb, mint 41 árnyalatban jelent meg, amivel még

Annak apropóján, hogy hamarosan érkezik a legújabb Krémmánia Beauty Box (juhúú!), összeállítottunk nektek egy kvízt az előző dobozokkal kapcsolatban. Kíváncsian várjuk az eredményeket, sokan lesztek

A repülők szárazabb levegője, az alacsony páratartalom, a folyamatos légkondi mind száríthatja, megviselheti bőrünket, ha hosszabb (rövidebb) útra készülünk. Victoria Beckham arca sem kivétel ez

Nagy lépést tettünk előre a környezetért, a fenntarthatóságért. A régi kiváló bőrápoló hatású alapanyagokat új organikus összetevőkkel párosítottuk, melyeknek tégelyei és palackjai 40%-ban újrahasznosított műanyagból

Születésnap, karácsony, anyák napja? Anyukádnak egyetlen dologra van szüksége: egy kis szabadidőre. Itt van néhány tipp, amivel mosolyt varázsolhatsz az arcára. Az idő drága kincs

A sminktermékek után Rihanna a bőrápolók piacát is meghódítja.