Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Az esti tusolás napunk egyik fénypontja lehet, hiszen tisztálkodási rutinunk egy kellemes programja. Élvezzük ki minden pillanatát, kényeztessünk magunkat! Magyarázat, miért kedveljük az édes illatokat

Hailey Baldwin úgy döntött, szépen csengő asszonynevén kozmetikai márkát alapít, legalábbis erre következtethetünk abból, hogy Bieber Beauty néven új vállalkozást jegyeztetett be a minap. Azt

Két évvel az első Moschino X Sephora sminkkollekció után Jeremy Scott és a kozmetikai márka újra munkába állt, hogy a rajongók kedvére tegyen. Sok energiát

Lement az első hétvége a Coachellán, ami azt jelenti, hivatalosan is kezdetét vette a fesztiválszezon. Bár még borzasztó távolinak tűnik, hogy mi magunk is összekészítsük

A sok ezer pozitív véleményt az Amazonon gyűjtötte össze magának a TruSkin Vitamin C Serum, véleményezői közül sokan még előtte-utána fotókat is posztoltak csodás képességeiről,

A japán szépségrituálék ihlette arcápoló bevezetése után az AVON ismét meglepetést okozott, ezúttal a k-beauty területére kalandozott el egy arcápoló kollekció erejéig. Fátyolmaszkot, ajakmaszkot, szemmaszkot

Dús, hosszú és tökéletesen ívelt szempillákat varázsol álmaink sokoldalú szempillaspirálja? Kívánságunk most valóra válik! Március végétől a CATRICE az EYEconista Lash Millionizer Dúsító Szempillaspirállal jelenik

Szeretnéd tudni, hogy melyik LUNA arctisztító készülék a Neked való? A FOREO LUNA családból mindenki megtalálhatja a bőrtípusának és életmódjának legmegfelelőbb arckefét. Akár komolyan gondolod