Vanília, matcha, glazed doughnut: ezek a nyár legédesebb pedikűrtrendjei
A manikűrtrendeket kívülről fújjuk, de mi a helyzet a lábkörmökkel? Mutatjuk, mi lesz divatos idén nyáron.

Heti rendszerességgel jelentkező rovatunk a Krémmánia adatbázisába feltöltött újdonságokat szemlézi – ezúttal szó szerint meglepetésekre bukkantunk!

A drága szalonkezelés ellenére is tompa fényű, fakó lett a hajad néhány hét után? Lehet, hogy a hibát nem a fodrász, hanem te követed el otthon…

Tovább bővült a retinalos szérumok kínálata, ezentúl az Ilcsinél is találhattok készítményeket, amik ráadásul vegán összetételűek. A Retinal termékcsalád alapját saját és hazai biogazdálkodásból származó

Önkéntes termékvisszahívást rendelt el az Unilever, potenciálisan magas lehet a termékek által kibocsátott benzolszint.

Az összes Rimmel termék megkapta a Leaping Bunny jóváhagyást.

Október végén állj be te is a körforgásba, add tovább, ami már nem kell.

Közzétette a The Perfume Shop, melyek lesznek azok a parfümök, amik idén karácsonykor a legnagyobb eséllyel kerülnek fel az ajándéklistákra. Az illatok közt több idei

A The Ordinary egyik legnépszerűbb széruma, a “Buffet”, új nevet kapott.

Miként az időjárásban az átmenetet képviseli az ősz a nyár és a tél közt, úgy arcbőrünk számára is fontos, hogy fokozatosan megváltozassuk arcápolási rutinunkat.

Izgalmas már most látni, vagy akár beépíteni is azokat a színeket és megoldásokat, amik majd a jövő évi sminktrendeket fogják formálni.