MÁRKAKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés
Judith Muller

Judith Muller


A debreceni születésű Judith Müller kozmetikai és esztétikai tanulmányait Párizsban végezte. Az ő nevéhez fűződik a nemzeti illatok megalkotása, amelyek között az elsőt Bat-Sheba és Dávid király szerelmi története ihlette. Az alkotás bibliai formula és modern parfümtudomány kooperációja volt. Elnyerte az Amerikai Csomagolási Intézet Oscar-ját, később a német és az olasz csomagolási díjat is, majd a luxusparfümök kreatív Oscarj-át ítélték neki.

2005-ben egy régi álma vált valóra, a magyar nemzeti illat - a Hungarian Rhapsody No. 5 megalkotásával, amelyet a Natural Doctor Kft. Debrecen kivitelezett. A parfüm porcelánja Szász Endre kreációja, Mata János művészi grafikájával. A parfümkompozíció Pierre Bourdon munkája. Benne a magyar virágok: gyöngyvirág, orgona, rózsa és paprika illata keveredik. A Hungarian Rhapsody No. 5 elnyerte a Magyar Termék Nagydíját.

Judith Müller alkotásait ma világszerte különböző múzeumok időszakos kiállításain állítják ki. Munkáinak egyes darabjai művészeti tárgyak, amelyek kizárólag aukciókon kaphatók. 2007-ben megkapta a Pro Európa Életmű Díjat.

2012 novemberében távozott örökre ez a kivételes asszony, aki után illatok, üvegek, bölcs mondatok, kreativitásának tárgyai maradtak meg és lényének emléke mindazokban, akik olyan szerencsések voltak, hogy ismerhették őt.

(Forrás: http://www.prenergia.hu/konf/files/Muller_Judith.pdf)

LEGÚJABB JUDITH MULLER termékek A KRÉMMÁNIÁN

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.