MÁRKAKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Original & Mineral


www.originalmineral.com

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején, annak nyomán, hogy Alan-nél allergiás reakciót váltott ki az ammónia. Azért, hogy ne kelljen feladnia a hivatását, találniuk kellett egy alternatív megoldást. Ez vezetett ahhoz a döntéshez, hogy alacsony vegyszertartalmú termékekkel dolgozzanak üzletükben, majd végül megszületett az Original & Mineral hajfesték márka.

Olyan termékeket szerettek volna előállítani, amelyek természetes összetevőket tartalmaznak, mégis csodás színeket lehet velük festeni. 10 évvel az első kísérletek után megszületett az ammónia-, PPD- és rezorcinmentes festékcsalád, az O&M Mineral.CCT, majd 2017-ben a továbbfejlesztett CØR.color. Létrehoztak tehát egy hajfesték márkát, ami ötvözi a luxust a természetes, alacsony vegyszer tartalmú anyagokkal, amely divatos is és egyben a technológiai megoldásokban is élen jár.

Az O&M egy komplett festék, ápoló és styling termékcsaláddá nőtte ki magát. Mára már a világ számos országában elérhetőek a termékei.

LEGÚJABB ORIGINAL & MINERAL termékek A KRÉMMÁNIÁN

SZŰRÉS kategória szerint SZŰRÉS

SHOP

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.