Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
ZsoltB
Ammónia-, PPD- és rezorcinmentes, organikus-bio minősítésű, ausztrál növényi kivonatokkal készülő, tartós hajfesték.
110 árnyalatban kapható
Utoljára szerkesztve: 2019.01.19. 15:32 - 2019.01.19. 12:53
Életem legjobb választása volt ez a hajfesték,azóta is törzsvásárlója vagyok. :) Kicsit viaszos állagú, hajfestés közben nem csöpög,és külön kiemelném,hogy nem okoz irritációt. A színskálája is gyönyörű, és kimagaslóan széles a választéka is. Egyszerűen imádom! Aki teheti mindenképp próbálja ki. :)
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.