ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

1-Dodecanol

Funkciók:

Emolliens, Emulgeálószer, Illatanyag, Alkohol

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Másik nevén Lauryl Alcohol. Kókuszolajból előállított zsíralkohol. A kozmetikumokban oldószerként, bőrpuhító (emolliens), emulzió stabilizáló és sűrítőanyagként használatos segédanyag és illatanyag. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.