ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Asiatic Acid

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Különféle növényekből (jellemzően a az ázsiai gázlóból, vagy más néven a gotu kolából) kivont triterpene-féle. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint bőrkondícionáló és stabilizáló hatású (javítja összetevők vagy készítmény stabilitását és eltarthatóságát) összetevő. E szerint a tanulmány szerint antioxidáns, gyulladáscsökkentő és kollagéntermelést serkentő tulajdonsága révén sebgyógyító hatása is van.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.