ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Betaine Salicylate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

BHA-hoz hasonló gyengédnek számító hámlasztó hatóanyag, ami az összetevő gyártója szerint a BHA hámlasztó és gyulladáscsökkentő tulajdonságait a  trimethylglicine nevű összetevő hidratáló tulajdonságaival kombinálja. Sajnos független szakirodalmat a neten nem találni a Betaine Salicylate-ról, de a gyártó tesztjei alapján 4%-os BS krém hatása hasonló, mint egy 2%-os BHA krémé. Az összetevővel főleg koreai kozmetikumokban találkozhatunk, ahol a BHA nem engedélyezett a lakossági kozmetikumokban.      

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.