ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cocoglycerides

Funkciók:

Emolliens, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(1 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kókuszolaj származék, melyet állagjavító, emolliens és sűrítő anyagként használnak a kozmetikumokban. Bőrre kenve selymes érzetet hagy maga után.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.