ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Corylus Americana (American Hazel) Seed Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Mogyoróolaj. Kozmetikai termékek hatóanyaga, rendkívül magas a telítetlen zsírsavtartalma. Több mint háromnegyede olajsav (76%).  Gazdag A, B, C és E-vitaminban, valamint szénhidrátban és ásványi anyagokban, mint kálium, kalcium, vas, foszfor és a magnézium. Bőrre gyakorolt hatása kedvező. Különösen száraz és érdes bőr ápolására ajánlott. Kitűnő masszázsolaj, használata során bőrünk kellemesen puhává válik. Ismert bázisolaj az aromaterápiában is.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.