ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract

Funkciók:

Antioxidáns

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Kurkuma kivonat, más nevén indiai sáfrány, mely széles körben használt gyógynövény mind az ajurvédikus, mind pedig a kínai gyógyászatban a gyulladásos állapotok kezelésére. A kurkumában található illóolaj gyulladásgátló és antioxidáns hatású. (Cosmeticscop)

Bár az összetevő régóta használt, mostanában újra felfedezték és egyre gyakrabban bukkan fel, mert a legújabb kutatások szerint a kurkuma kivonat nem csak hatásos antioxidáns, de növeli a fényvédő krémek hatékonyságát is. Egy Johnson & Johnsonhoz kötődő vizsgálat szerint pedig a kukumában lévő tetrahydrocurcumin 50%-kal csökkenti a finom ráncokat négy héten át napi kétszer használva.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.