ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Dextran

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A dextrán egy poliszaharid, aminek vízmegkötő tulajdonsága van a kozmetikumokban használva. A hivatalos CosIng besorolás szerint sűrűségszabályozó és kötőanyag. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.