ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Diamond Powder

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Gyémántpor, mely a gyémánt csiszolása során keletkezik. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint csiszoló hatású összetevő. Sokféle kozmetikai termékben megtalálható, így például körömlakkokban, samponokban, BB krémekben vagy épp szérumokban is. Előnye, hogy alaposan, mégis karcolásmentesden hámlaszt, finomra örölve pedig szép fényt, fiatalos ragyogást ad a bőrnek. Sajnos sokszor a jól csengő neve, eladhatósága miatt kerül csak a termékekbe.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.