ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Emu Oil

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Az emu nevű röpképtelen madár hátán lévő és a testét körülvevő vastag zsírrétegből kiolvasztott, többszörösen leszűrt, tiszta olaj. Az olaj számos zsírsavat tartalmaz, így myristic-, palmitic-, oleic-, linoleic-, és linolenic acid-ot. Paula Begoun szerint a kiváló bőrpuhító és némi nyugtató hatásán túl nincs tudományosan alátámasztott, hivatalos bizonyíték az öregedésgátló hatására vonatkozó ígéreteket illetően. Azt viszont kimutatta egy klinikai tanulmány, hogy szemben az ásványi olajokkal, jobban elfogadható a kozmetikai iparban való használata, valamint hatékonyabban és könnyebben szívódik fel a bőrbe.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.