Hidratáló krémek

Erno Laszlo Phormula 3-9 Repair Balm

2.7
Hozzáadva 2013.04.09.by

grund

A Phormula 3-9 Repair Balm azokra az alkalmakra lett megalkotva, amikor a bőrnek különleges, extra ápolásra van szüksége. Klinikai tesztek igazolják a Phormula 3-9 Repair Balm hatékonyságát a száraz foltok, a nap okozta leégés és a műtéti hegek utókezelése esetén.

$255-tól

2017.12.22. 12:13

Kettős érzéssel vagyok iránta, az az igazság. Nem tetszik sem az illata (szaga?), sem annyira az állaga és valóban hagy egy egész vékony réteget, ami nem szívódik fel 100%-osan.Összességében nem túl bizalomgerjesztő, de kérdés, hogy mennyit számít pontozás terén, mennyi tökéletlenséget vagyunk hajlandóak elnézni a hatás érdekében.Az utóbbi jó pár évben a bőrszárazságom kritikus méreteket öltött, ha elhúztam rajta a kezemet, szinte pikkelyesen lehámlott egyes területeken. Minden kipróbálásra került a patikai krémektől kezdve a luxus cikkeken át az olajokig, házi praktikák, természetes módszerek, kozmetikus, bőrgyógyász, stb. - pillanatnyi vagy csak csekély eredménnyel.Biztos vagytok benne, hogy vastag része volt benne, hogy kialakítottam egy rendszeres, alapos arcápolási rutint is a márka egyéb termékeivel együtt, mindenesetre a szárazság elmúlt és puha, sima, hidratált lett újra a bőröm. Nem állítom, hogy csodaszer, mert ilyen nem létezik, de nálam jónak bizonyult. Azóta több krémjét is kipróbáltam és nem tért vissza a "nyavalya".A túlárazottsága vitán felüli, viszont akció keretében hasonló problémával küzdőknek érdemes lehet kipróbálni!

Utoljára szerkesztve: 2013.10.15. 11:58 - 2013.10.13. 19:10

Akkora feneket kerítettek ennek a krémnek ,és még nagyon sok Ernő László terméknek,de az összes kudarcot vallot... legalábbis nálam. A "csodakrém" nem szívódik be,és ül az arcon . Ár -érték arány nagyon nincs szinkronban.

Utoljára szerkesztve: 2013.11.01. 21:22 - 2013.05.28. 16:16

Ebből egy 30ml-es ajándék "mintát" használok, zsíros, olajos krém, de őszintén szólva semmi extra hatást nem tapasztaltam. A száraz foltokra tényleg jó, de a hegek semmivel sem gyógyulnak hamarabb. Az ára főleg ahhoz képest horror, hogy mit tud.edit: most hogy aktuális lenne nálam a hegkezelés, eszembe jutott a fiókom mélyén ez a krém is, hiszen pont hegekre is ajánlják.. még jó hogy megnéztem előtte, a piros pöttyös összetevő pont eltántorít a rendeltetésszerű használattól: "Az összetevő nem javasolt sérült, irritált bőre"

Piactér

Több mutatása