ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(5 - közepes)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A szegfűszeg virágának olaja. A CosIng besorolása szerint szagokat, ízeket semlegesítő hatása miatt használnak a kozmetikumokban. A TruthInAging szerint a szegfűszeg olajnak gomba és baktérium ellenes tulajdonsága is van. A szegfűszegolajban található a kozmetikumokban illatosítóként gyakran használt eugenol, mely bőrirritáló hatású. Lásd szegfűszeg.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.