ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Hydrolyzed Jojoba Esters

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Funkcióját tekintve bőr- és hajkondícionáló, valamint filmképző anyag. A jojoba olaj részleges elszappanosításából származó anyag. A jojóbaolaj tulajdonképpen egy növényi viasz, elszappanosításakor zsírsavak és zsíralkoholok (hosszú szénláncú) keletkeznek. Mivel ezek a komponensek viszonylag nehezen jutnak be a bőr belsejébe, ezért vékony filmet képeznek a bőr és a haj felszínén. Ez a film lassítja a víz párolgását, ezzel  segíti a bőr és a haj víztartalmának megőrzését. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.