ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Hydrolyzed Silk Protein

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Hidrolizált (nagy molekulák kisebb egységekre bontása) selyem fehérje, melyet haj- és bőrápoló termékekben használnak felületi hártya képző (film-forming) és hidratáló tulajdonságai (valamint marketing szempontokból jól hangzó csengése) miatt. Részletes információ arról, hogy valójában mennyire hasznos is a selyem fehérje a kozmetikumokban a BeautyBrains blogon.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.