ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Plankton Extract

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Plankton kivonat. Egy tengeri eredetű kozmetikai összetevők gyártására szakosodott cég szerint a plankton kivonat segíti a bőr sejtjeinek anyagcserefolyamatát, serkeni az ATPase nevű, a sejt energiatermelését elősegítő enzim termelődését és védi a bőrt az oxidációs károktól. A CosIng besorolás szerint a plankton kivonat bőrkondícionáló anyag.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.