ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate

Funkciók:

Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Glicerinből, sztearinsavból és citromsavból származó, természetesnek számító emulgeálószer, amivel stabil olaj a vízben formulát lehet készíteni. Viszonylag könnyen használható, költséghatékony összetevő, így natúr formulákban különösen népszerű.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.