ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Pongamia Glabra Seed Oil

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Az Ázsiában honos Millettia Pinnata fa magjának zsírsavakban gazdag, antibakteriális hatású olaja. Az ayurvedikus gyógyászat egyik alapanyaga, bőrbetegségek kezelésére használták a neem olajhoz hasonlóan. Újabb kozmetikai felhasználását fényvédő összetevőként elsősorban az olajban található két hatóanyagnak, a pongamolnak és a karanjinnak köszönheti, amelyek természetes UVA és UVB fényszűrőkként működnek. A pongamol kémiailag hasonlít az avobenzone-hoz.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.