Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
csaktom
A test és az arc védelmére a napsugarak ellen a szabadban. 50+ faktor, magas UVA- és UVB-védelem. Nedves bőrre alkalmazható. Nem koptatja le a homok. Vízálló.
2021.07.01. 08:12
Nagyon kényelmes, minden nap kedvem van magamra kenni, ajánlom mindenkinek! :D
Utoljára szerkesztve: 2018.10.24. 09:47 - 2018.09.06. 14:43
Könnyen kenhető hatékony fényvédő. Nagyon folyékony és nem hagy fehér réteget a bőrön. Nem szívódik be maradéktalanul. Fürdés után volt, hogy nem kentük fel rögtön újra és mégsem égtünk le.
2018.02.22. 16:48
Hűvös helyen kell tartani, illetve használat előtt nagyon jól felrázni, mert durván folyós az állaga. Elég drága, de jól véd, kellemes az illata is.
2016.12.15. 02:48
Érzésre ugyanolyan mint egy olcsóbb naptej, az illatával nem volt gond. Azt hogy lekoptatja-e a homok és hogy vízálló-e nem tudom mert túrázás során használtam, karokra és arcra, tehát nem volt kitéve lekopás veszélyének.