ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Potassium Azeloyl Diglycinate

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Az Azelain sav új-generációs, aminosavval kombinált változata, aminek hatása az azelain savhoz hasonló (vagyis hatásos pattanások, rosacea és pigmentfoltok esetén is), viszont míg az Azelain sav egy nehezen kezelhető sem vízben, sem olajban nem oldódó összetevő, a Potassium Azeloyl Diglycinate (PAD) vízben jól oldódik, így könnyed és kellemes textúrát tesz lehetővé. Az összetevő gyártója szerint a PAD kiváló a bőr olajtermelésének szabályozosára is. Részletesebb infó az INCIDecoderen.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.