„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
hvcs
Arctisztító maszk azelainsavval, kaolinnal, aktív szénnel, glikolsavval és hialuronsavval.
2020.02.01. 09:19
Nem kevés időt hagytam magamnak a kence értékelésére, nem véletlenül.Ar arcbőröm egy elefánté (hálistennek szebb színe van azért), a magas koncentrációjú retinolos termékeket és a 30%-os AHÁt nem csak tűri, de egyenesen imádja. Gyakorlatilag nem tapasztaltam még terméket, ami képes lenne érzékelhetoen irritálni az arcomat.De aztán megrendeltem ezt a cuccot, és gyakorlatilag a felkenés pillanatában égetett szénné. Sikítva mostam le magamról, órákig piros maradtam így is. Fizikai és kémiai hámlasztó egyben - magabiztosan vágtam bele, de jóságos tervezőm, ez a cucc méregerős. És ennek fényében úristen de védhetetlenül rohadt drágának is tűnt!De akkor mit kezdjek a maradékkal???! Egy ilyen tapasztalat után nem dobhatok fel egy krémet jó érzéssel a km piactérre. Nos, elkezdtem testradírnak használni. Elsősorban a hámlós ujjaimra és a vastag talpbőrömre. És ott nem csíp. (A folyamat egészen vicces: bekenem a lábam, műanyag zacsit húzok rá, arra a zoknit, és adok neki 15 percet. Ugyanez kézzel, gumikesztyűvel :-D) Mehet persze hátra is, könyökre, de azzal még ennél is ritkábban bajlódok... És működik. Simának és ápoltnak érzem magam tőle.Az a szép, hogy az eredeti mélységes megbánás után most azon gondolkodom, hogy talán újraveszem, ha elfogy. Hiszen vaskos teshámlasztókén nem fogy olyan vészesen gyorsan, és tudja azt a kőkemény agresszív hámlasztást, aminek az igaziból elefántbőrű testrészemre szüksége van... és így, hogy csak alkalmanként, kis-közepes tételben használom, nem is fogy olyan gyorsan. Így már nem is tűnik olyan drágának.Na így kapja meg a 4 csillagot - arcápolóként szigorúan 1 csillagos lenne!
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.