ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Rosa Centifolia Flower Oil

Funkciók:

Antioxidáns, Emolliens

EWG Kockázat:

(0 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Százlevelű rózsa virágából származó olaj. A CosIng besorolása szerint tonizáló, maszkoló (kellemetlen íz, illat semlegesítése) összetevő. Paula Begoun szerint a rózsa olaj jó bőrpuhító (emollient) olaj és antioxidáns tulajdonsága is van.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.