ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Saccharum Spontaneum

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(nincs adat)

EWG Adat:

(nincs adat)

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Vad nádcukor kivonata, mely ayurvédás gyógynövény. Az ayurvéda tanok szerint lecsendesíti az égő érzést, és hatásos gyógynövény az aranyér, a vérhas, a hugyúti fertőzések és általános gyengeség ellen. Arról nem igazán találni információt, hogy mire való a nádcukor a kozmetikumokban.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.