browning
Krémmániás vevő: 1 vétel |
Megnézem |
83 VÉLEMÉNY
Nagyon-nagyon szeretem!!
Krémes és mégis szép matt. Inkább bársonyos egyébként, nem kifejezetten brutál matt, ami jól is áll a színnek: 013 mályvás, sötétebb szín.
Nem szárít és kellemes viselni, szépen kopik (nem morzsolódik, egyenletesen jön le). A pizzázást nem bírja természetesen :) Egyik kedvenc rúzsom lett!
Egyébként textúráját tekintve hasonlít a Milani rúzsokra.
(A Krémes pupa, a matt wet n wild és a milani soft matt rúzsai mellett. bár a p2 se rossz, csak némelyik elég foltosan vihető fel..)
A 415 és a 309-es sötét árnyalatokat szereztem meg. A színek gyönyörűek, ahhoz képest, hogy krémes rúzsok, alig kopnak. Kellemes viselet, sokan dicsérték is már rajtam. Az ajkakat sem szárítja. Nagyon szeretem (azt hiszem a legtöbb pupa rúzst, ami nem folyékony :) )
Milani Color Statement Moisture Matte Rúzs
Eléggé szomorúvá tesz, hogy a Milani kivonult Mo-ról, így csak két rúzst tudtam tőlük megszerezni.- ezek viszont kedvenceim lettek, bár a színük a netes rendelés alapján nem volt jól sejthető...
A 77 matte tender és a 67 matte confident árnyalatok vannak meg. Nagyon tartósak, könnyen újra felvihetők és szépen kopnak, nem szárítják az ajkakat - nálam ezek a fő szempontok.
Kellemes a textúrájuk, olyan bársonyos érzés az ajkakon (hasonló a pupa matt rúzsaihoz!).. Nem tudom, mit mondhatnék még, ajánlom őket mindnekinek! :)