demenyv
Korcsoport: | 35-44 |
27 VÉLEMÉNY
Nivea Sleeping Melt-In Mask By Hyaluron Cellular Filler
2019. augusztus 9.
Két hete használom. Elég heti 1-2 alkalommal csak használni. Nálam nagyon nagy előny, hogy tégelyes, így minden egyes cseppjét fel lehet használni. Krémes állagú, és minimális mennyiség elegendő belőle. Első alkalommal vastagon kentem fel, mert maszk-ként gondoltam rá, de igazából minimális is elegendő. Pár perc múlva felszívódik. Nincs zsíros hatása. Feltöltődik a bőröm, rugalmas, friss érzetem van reggelente.
Az illata kellemes, Nivea én imádom
Nagyon kevés elég belőle, könnyen beszívódik és nincs zsíros, maszkos érzet utána még a nagy melegben sem. A kisfiamnak ekcémás a bőre és nagyon szépen kezeli, nagyon visszafogott kellemes illata van. Jó az állaga, mert se nem folyós, se nem túl sűrű. Mivel most nyáron a nap eléggé kiszárította a bőrünket, ezért az egész családot kentem vele és pár nap alatt helyre hozta. Szívből ajánlom még a férfiaknak is
Eucerin Anti-Pigment Éjszakai Arckrém
Könnyű lágy textúrájú, gyorsan felszívódik. Kellemes az illata. Kombinált bőröm van. a homlokomon egy óriási pigmentfolttal. Ami 1 hét után elkezdett halványodni. Imádom termék! A nappali krémet is használom.