detti23
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Tág pórusok |
Korcsoport: | 25-34 |
223 VÉLEMÉNY
Nagyon megszerettem. Gyorsan beszívódik, igaz elég száraz a körmön körül úgyhogy bőven van mit hidratálnia. Szépen teszi a dolgát, az illata pedig isteni, mintha igazi barackot szagolgatnék.
Estée Lauder Nutritious Radiant Essence Lotion
2023. augusztus 15.Tesztelésre kaptam én is és örömmel el is használom bár bevallom ez így önmagában szerintem nem ad annyit. A termékcsalád lemosója sokkal látványosabban és hatékonyabban teljesít. Egy kicsit ragacsosnak érzem felkenéskor, bár hamar beszívódik. Adagolni nem olyan egyszerű, gyakran több folyik ki belőle, mint szeretném és akkor az megy a nyakamra, dekoltázsomra. Ezt magamtól nem valószínű, hogy megvenném, mert nem érzek benne annyi pluszt, amitőo megérné az árát.
Estée Lauder Nutritious Melting Soft Creme/Mask
Tesztelésre kaptam. Pár hét használat után nekem nagyon vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Számomra büdös, de ezen még túllépnék, ha hatását tekintve lenyűgözne, de sajnos ez nincs így. Maga a krém nagyon selymes, de tömény. Legalábbis én töménynek és soknak érzem pedig nagyon keveset kenek fel csak egyszerre. Nehezen is szívódik be annak ellenére, hogy így ősszel szárazabb a bőröm. Az én bőröm jobban szereti a könnyebb, vizesebb állagú hidratálókat. Maszkként viszont bevált, úgy kellemesen hidratál és pihe-puha bőrt eredményez, így valószínűleg inkább erre a célre fogom csak használni.