fici
Bőrprobléma: | Pirosság (rozacea) |
Korcsoport: | 25-34 |
63 VÉLEMÉNY
Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF30
2021. február 20.Egy bizonyos kor és egzisztenciális szint felett a nő már nem szívesen kísérletezget tiniknek készült alapozókkal. Se idő se energia nincs rá. Ez az alapozó első próbára kissé kevésbé fed,mint amit gondoltam, ám rá kell jöjjek,ebben rejlik a szépsége. Egyáltalán nem okoz maszkhatást így nem válik vicc tárgyává az ember. Most először érzem hogy kap levegőt a bőröm. Első benyomást 5*, aztán meglátjuk hogyan szuperál. 😊
Alfaparf Semi Di Lino Cristalli Liquidi
2021. január 22.Csodálatos termék. Próbáltam már többféle hajolajat (drogériás termékek), de rendszerint mindegyik elnehezítette, zsíros hatásúvá tette a hajam. Ez a cucc valóban azt teszi amit ígér: egységessé teszi a hajat, fényt ad, simít. Első szaglásra tényleg férfiparfüm, viszont használat után a hajon tök kellemes könnyed illatot hagy. Szerintem mást már nem fogok használni :)))
Estée Lauder Double Wear Alapozó SPF10
Inkább csalódott, mintsem elégedett vagyok. Annyi szép véleményt olvastam róla... Nekem sajnos foltokban kopik, ami egyáltalán nem megengedhető egy ilyen kategóriájú termék esetén. Bírja a maszkot? Dehoooogy... Nekem tök foltos az orrom/orcám, ha ezt használom....Pedig vékony rétegben beauty blenderrel viszem fel. Ellenben a dw water fresh- na az simán bírja, nem kopik, pedig sokkalta könnyedebb állagú alapozó! Csodát vártam, de csalódnom kellett (egyébként sminkesként írom véleményemet).