henicatt
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
48 VÉLEMÉNY
Oriflame Novage Skinrelief Pro Resilient Arctisztító Hab
2023. április 25.Nagyon bevált! Lemossa a sminket, nem bántja a szememet, nem okoz semmilyen piros/száraz/viszkető stb foltot. Illata kb 0. Inkább kicsit "gyógyszertári". Olyan lemosót kerestem, ami parfümmentes, így a fenntieket figyelembe véve ez max pontos. Többször újravettem már, és veszem is még.
Maybelline Superstay 24H Hybrid Powder-Foundation
2023. április 25.A Tiktok népe megőrül érte, gondoltam kipróbálom. (10-es árnyalat, világos, hideg tónusú vagy semleges (?) szín) A bőröm inkább száraz, főleg a T vonalban, így oda nem rakom, így mondhatjuk, hogy csak az arcom 80%-ára használom. Hétköznapokra, "szaladglós- gyorsan rakjunk fel valamit, ami jól fed" cucc. Mintha nem lenne rajtam semmi, de mégis tökjó lesz az összkép. Ha a púderalapozókat szereted, ajánlom. Ha zsíros a bőröd, akkor pedig nagyon-nagyon ajánlom :)
Lancôme Teint Idole Ultra Wear Alapozó SPF15
2023. április: Az új összetételű verzió állaga/hatása szuper! Dehogy az árnyalatokat átnevezték, némelyiket megszüntették - na ez viszont nagyon bosszantó! Elméletileg a 02-es lys rose árnyalat új megfelelője a 220C... Hát szerintem nagyon nem. Rajtam sötétebb.
2021.nov. Szeretem nagyon! Egy pici kiszerelést kaptam tesztelni először, jónak ítéltem meg, így rendeltem egy kisebb kiszerelést, most pedig már úton van a normál méret. Világos bőröm van, sötét hajam, és a 02-es Lys Rosé árnyalat szuperül áll télen/ősszel/tavasszal. Természetes hatású, nem oxidálódik, egész nap a helyén marad, ideális társam a "no-makeup makeup" napokon (is). A legszebb eredményt kézzel, vagy ecsettel tudom prezentálni. Egyetlen negatívum, hogy rendkívül erős illata van.. -1 csillagocska.