napsugar14
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
85 VÉLEMÉNY
Max Factor Glossfinity Körömlakk
2013. július 1.Még tavaly karácsonykor vettem a cute coral árnyalatot egy leárazáson. Még ilyen drága körömlakkot sose vettem, de erre a színre már olyan rég óta vadásztam, hogy muszáj volt megvennem. Azóta ez lett a kedvenc körömlakkom, és tervezem más színek megvételét is. Eszméletlen jó a fedése, 1 réteggel is szép eredményt lehet elérni, ami kb. 4-5 napig fennmarad. A száradási idő is jó, kb 5 perc alatt megszárad, és nagyon lassan fogy, pedig szinte mindig ezt viselem, annyira nagy kedvenc. Egyedül az ecsete, ami zavar. Ennyi pénzért lehetne egy kicsit jobb, de meg lehet szokni. Összeségében nekem ez a tökéletes körömlakk.
Nagyon szép színek vannak és az ecsete is nagyon jó, de ezeken kívül más jó tulajdonsággal nem rendelkezik. Nekem 1napig bírja, utánna már elkezd a végeken lepattogni. A száradási idő, de se olyan "extra gyors". Összeségében nekem ez csalódás volt.
Rimmel Lycra Pro Körömlakk
Rossmann leárazáson vettem meg a 327-es heart on fire árnyalatot. Az ecsete nagyon jó, eszméletlenül könnyedén lehet vele dolgozni. A színe is gyönyörű, 1 rétegben kb. 3napig bírja a körmön. Kicsit nekem lassan szárad. 600Ft-ot fizettem érte, annyit megért.