rekuska
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 25-34 |
14 VÉLEMÉNY
Zsíros hajra való sampont kerestem, a korpásodással egy éve már nincs problémám (ha előjön nizoralt használok egy-két mosás erejéig). Friss érzetű a haj utána, de nekem nem tolta ki több nappal a mosást. Finom az illata, de túlságosan habzik, pedig minimális mennyiséget használok belőle. Mosás közben érzem a hajamon a szárító hatását de miután megtörlöm és hajat szárítok, semmit nem tapasztalok ebből. Balzsamot ritkán használok, nem igényli a hajam. De akinek amúgy is szárazak a hajvégei, annak egy kis balzsam szükséges lehet utána. Nem rossz termék, de nem fogom újravenni szerintem.
Körülbelül fél éve használom, eddig nagyon bevált. Nekem több tartást ad mint a batiste, bár attól meg frissebb érzetű a hajam. A tenyerembe szórok és onnan teszek a hajtőre, rajtahagyom pár percig, aztán lefelé lógatom a fejem és átfésülöm az ujjammal, így megszabadulok a feleslegtől. Másod illetve harmadnapos hajra használom, utána muszáj hajat mosni mert kissé nehéz érzetet ad a hajnak. Kellemes az illata és nálam nem okoz hajhullást sem. Fodrászkellékesben vettem 700Ft körül
Catrice Ultimate Matt Lipstick
A legvilágosabb 010-es és a piros 030-as árnyalat van meg. A nude szinte megegyezik az ajkaim színével, nagyon szépen kopik, könnyű felvinni, kényelmes viselet hétköznapokra és eseményekre egyaránt. A piros vadító, nem tűnt olyan élénknek, de ajakra kenve számomra a tökéletes pirosas-vöröses árnyalat, Karácsonyra szerettem volna magamnak egy ilyen színt. Ez kicsit erősebben kopikaz eddigi próbák alapján, kevésbé csókálló mint a nude társa. Szeretem az illatát, tényleg olyanok mintha semmi nem lenne az ajkaimon. Kár, hogy nincs több árnyalat :(