sildi
Bőrprobléma: | Vízhiány |
Korcsoport: | 25-34 |
151 VÉLEMÉNY
Batiste Hint of Colour Száraz Sampon a Barna Árnyalatú Hajra
2023. november 2.A cherry-s Batiste és eközött szoktam váltogatni, néha ezt veszem, néha azt. Én úgy érzem, hogy a Cherry-s jobban "felszívja" a zsírt, tehát jobban bejön a frissen mosott hatás, viszont a barna hajamon sajnos napfényben látszik a por, ezzel szemben ez a barna hajra való verzió nem olyan látványosan adja meg a mosott haj kinézetet, viszont ha őt használom, akkor picit sem marad "poros" a hajam utána, úgyhogy mindkettőnek megvan a maga előnye :) Összességében a Batiste szárazsamponok verhetetlenek szerintem, ez is egy nagyon szuper kis darab!
Kneipp Bársonyos Bőr Fürdőolaj Mandulavirág
2023. október 16.Isteni az illata, kellemes fürdővizet lehet vele csinálni, nekem annyira nem volt hatása a bőröm állapotára.
Garnier Skin Naturals Vitamin C Ragyogást Adó Éjszakai Szérum 10% Tiszta C-Vitaminnal
Akciós volt a Rossmannban, nekem meg éppen elfogyott a C vitamin szérumom és hirtelen felindulásból ezt is megvettem a szokásos nappali verzió mellett. Sajnos nekem eléggé ragacsos érzetet hagy, de ha vastagon hidratálózok rá, úgy egész elviselhető. Engem nem zavart az illata, a csomagolás viszont annál inkább. Nagyon folyós a szérum állaga és nekem simán kifolyik a pipettából, nagyon figyelni kell, amikor kiveszem a pipettát az üvegcséből, egyből fel kell fordítani, nehogy elkezdjen kicsöpögni. Összességében nem rossz szérum, de nem fogom újravenni, maradok a sima nappali verziónál továbbra is, az nagyon el van találva, hiába kevesebb benne a C vitamin.