tellokin
Bőrprobléma: | Pirosság (rozacea) |
Korcsoport: | 35-44 |
65 VÉLEMÉNY
Balea Micellás Arctisztító Kendő
2016. február 2.Néhányszor használtam, biztosan nem fogom újravenni. Az egész arcomon csak egyszer próbáltam, mert boztasztóan irritál, a szemsminket eltávolítja, ott nem irritál annyira. Az "illata" pedig rettenetes. Sajnálom, de esélyes, hogy a kukában landol.
2015. augusztus 11.
A kedvenc fogkrémem, régóta ezt használom. Nagyon szeretem az ízét (a szokásos mentolos fogápolási termékek ízéért nem vagyok oda...) és az érzékeny fogínyem nem vérzik amióta használom, habár a fogkefémet is lecseréltem softra az utóbbi időben.
Milani Színtelen Szájkontúr Ceruza
Megtévesztő neve ellenére ez egy nagyon jó ajakprimer. Tartósabbá teszi a rúzsokat, amik a helyükön maradnak tőle és egyáltalán nem szárad ki a szám annak ellenére, hogy efölött szinte minden nap matt rúzst viselek. A kiszerelése viszont katasztrófa. Szerintem a harmada a kukában végzi faragáskor és borzasztóan gyorsan fogy. Ha rúzs formában lenne, 10 csillagot kapna, így viszont a kiszerelés miatt szívesen lecserélném, ha találok ugyanilyen klassz ajakprimert, mert amióta megvan -ez az első ilyen termékem, nem tudom elképzelni a rúzsozást nélküle.