vicka
Krémmániás adás-vétel
Krémmániás eladó: 2 eladás | Megnézem |
1 ELADÓ KRÉM
50 VÉLEMÉNY
Jajj, de nagyon várom, hogy elfogyjon :( jó kis krém lenne, de valamiért nagyon nem szeretem az illatát :(
Nem rossz kis termék. A Balea barna balzsamja helyett vettem, egyszerűen csak megláttam, és ki akartam próbálni, de nem vártam tőle semmi extrát. Meglepődésemre számomra a Baleástól jobb. Tény, hogy nagyon sok jön ki egyszerre a flakonból, de meg lehet tanulni használni. Valóban befogja a fürdőkádat, de ez Domestossal nekem azonnal lejön, illetve a törölközőből is könnyen kimosható. A hajam nem tudom, hogy barnább-e, mindenesetre puha és fényes tőle, kifejezetten szép. Sajnos picit azonban zsírosít, bármennyire is kerülöm, hogy hajtőre menjen. A közelemben nincs Müller, így legközelebb lehet kipróbálok valami mást, de ha arra járok, biztosan veszek még belőle is, mert ennyi pénzért megéri; jól teszi a dolgát! :)
HerbArting Krémdezodor
Várandóságom alatt szerettem volna valami természetesebb összetevőjű dezodort használni. Nyilván én rontottam el, de tengerparti nyaralásunkon volt az első bevetése, és várandóság+40 fok… nem jól teljesített. Azon a nyáron hagytam is, de hidegebb időben visszatértem rá, és nem rossz.. még az is lehet, hogy megszeretem :)