Dezodorok

Alverde Deo Roll-On Menta-Bergamott

2.7
Hozzáadva 2017.06.16.by

Theresia

Alumíniummmentes. Ápolés frissít. 24órás hatással.

2024.04.19. 22:36

Alumínium mentes deot kerestem, szinte mindent végigpróbáltam, nálam ez lett a kedvenc.

2023.03.12. 16:32

Közepes teljesítmény jóindulattal.

2022.05.30. 08:16

Évek óta a kamillás-aloe verás verziót használtam, ezért nagyon megijedtem, mikor sehol sem találtam az üzletek polcain. Így gondoltam, kipróbálom ezt a változatot (csak alumínium-mentes termékek jönnek számításba). Nem ijesztettek el a vélemények, mert az előbbi deónál sem a pozitív tapasztalatok vannak többségben. Bár az illata annyira nem tetszik (kicsit a szúnyogirtóra emlékeztet), mint a kamillásnak, azonban az összes többi területen jobban teljesít: nem annyira híg, és habár az illata nagyon gyorsan elillan, teljesen megszünteti az esetlegesen felmerülő kellemetlen szagokat, csak a "természetes bőr" illat marad utána. Úgy érzem, még az izzadságot is hatékonyabban szorítja vissza. Nagyon örülök, hogy kipróbáltam, be is tárazok belőle, mielőtt véletlenül kivonnák a forgalomból.

Utoljára szerkesztve: 2022.04.18. 21:38 - 2022.04.18. 21:36

Az illata miatt vettem meg,mert régen volt egy ugyanilyen illatú, szintén alumíniummentes dezodorom, és imádtam az illatát - sajnos nem teljesített jól, mint ahogy ez sem! (Sőt nekem eddig egy alumíniummentes sem.) Az illata álom, imádom, de ennyi. Semmi más pozitívuma nincs. A rossz tapasztalatok miatt egy olyan napon próbáltam ki, amikor nem kellett mennem sehova - jobb is, mert izzadságszagom volt! O. K., hogy ez nem izzadásgátló, de akkor ennek az illatával kellene kompenzálni - nem teszi! Durván lehetett érezni. Úgy értem, határozottan érezhető volt az izzadságszag. Én ezt nem engedhetem meg magamnak! A munkahelyem is olyan, hogy sok ember között mozgok, és azon kívül is. Nem bűzölöghetek. A fehérség, ami az alumíniumosoknál eltűnik, miután megszáradtak, marad. Félnék, hogy a ruháimon is meglátszana. Szóval nem bizalomgerjesztő.Azt hiszem, itt állok le az alumíniummentesekkel. Nekem nem vált be egyik sem, sem a 6000 Ft-os "top" biomárka, sem a 700 Ft-os drogériás. Illetve egyetlenegy talán jó volt (dr. Organic teafás), de annak meg annyira erős az illata, hogy lehetetlen mellette parfümöt használni. Biopárti vagyok nagyon, de számomra az alumíniumosokból nincs kiút.

2021.12.21. 10:09

Félve próbáltam ki az itteni vélemények miatt. Egy hétig reggel és este is használtam, semmi hatást nem vettem észre, de nem adtam fel. Milyen jól tettem! Már csak reggel használom. Hagyok időt a száradásra, és így jó. Szőrtelenítés után pokolian fáj a használata, szóval csak óvatosan! És december van. De így tökéletesen teljesít egyelőre. Az alumíniumsós termékek borzasztó viszketést okoztak, ezért váltottam, úgy tűnik megérte.

Utoljára szerkesztve: 2021.10.01. 21:16 - 2021.10.01. 21:07

Szerintem ez egy nagyon kellemes, természet-illatú, hatékony golyós dezodor, az aloés-kamillás társával együtt, annak az illata mondjuk kicsit jobban tetszik, de ez is finom szagú.Tényleg, egyáltalán nincs büdös izzadságszag a nap végére (meleg nyári napokon sem), még ha a verejtékezést nem is szünteti meg teljesen (ami nem baj, távozzon, aminek távoznia kell). Érdemes használat után megvárni, amíg megszárad. Nekem nagyon bevált, természetes, mentes, jó áron, a jövőben is ezt veszem ha elérhető!