Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
jkrisztie2
Amaranth kivonattal.
Utoljára szerkesztve: 2014.05.11. 11:30 - 2014.03.01. 15:41
Kicsit zsírosít, de egyébként jó, nem tudom, újra veszem-e, nemrég kezdtem használni, de eddig szimpatikus Update: Mire megszerette a hajam, persze, hogy levették a dm polcairól :/ pedig, a sok alverde váltogatása közben ezt szerette meg legjobban a hajam... újravenném, ha tudnám... de nálunk már nincs ilyen :(
2014.02.11. 13:29
Sajnos nekem nagyon nem jött be, teljesen száraz, töredezett lett tőle a hajam (ami eddig soha nem volt jellemző), sőt apró pattanásokkal lett tele a fejbőröm is... :(
Utoljára szerkesztve: 2014.02.11. 13:42 - 2014.02.05. 21:36
jól tisztít, szinte nyikorgósra, a hajam mégis egy nap után tiszta zsír tőle.. finom az illata, viszont 2-szer kell vele megmosnom a hajam, mert alig habzik.. bár ez számomra nem baj, mert minden samponnal 2-szer mosok hajat.. a gyors zsírosodás miatt csak 2*
2014.02.04. 12:58
A balzsamjával együtt használom, puha és fényes tőle a hajam, nagyon szeretem!!! :)
2013.11.30. 09:25
Natúrkozmetikum, baj nem lehet ugye? - gondoltam, mikor megvettem. Aztán a lappangó szeboreámat, ami addig nem jött elő, úgy begyújtotta, mint kemencébe szokás. Egy év múlva kezd helyrejönni a fejem, kisebb-nagyobb hámlásokkal tarkítva, sikerült visszanyugtatni és egy éppen-hogy-csak-van-szinten tartani a szeboreámat.