Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Batka
Azonnali színkompenzáló krém pirosság ellen. Felhasználás: a kipirosodott bőrre felkenni, gyengéden beleütögetni.
2018.07.20. 19:55
Használtam még mikor pattanásos voltam. Igazából olyan nagy csodát nem tett, de viszonylag segített a pirosság eltüntetésében.
2018.05.08. 17:32
Borzalom! Zöld foltos lett tőle csak a bőr.Elfedni nehezen lehet,de nem szép fölötte az alapozó
2018.04.12. 14:08
Egészen sokáig használtam. Az első még nagyon jó volt, csodát tett az érzékeny, piros, rozaceás bőrömmel, emiatt vettem meg a másodikat belőle, de alighogy elkezdtem használni, mintha megszűnt volna a hatása. Gondolom hozzászokott a bőröm. Így mindenkinek azt javaslom, hogy csak időszakosan használja, nem szabad folyamatosan, mert akkor nem ér semmit.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.22. 15:37 - 2018.03.22. 15:35
Igényel egy kis gyakorlást, egyébként nincs vele baj. Kitapasztaltam, hogy alapos arctisztítás, tonizálás és hidratálás (!) után sokkal egyszerűbb felvitele, nem fullasztja meg a bőrt és könnyebben el lehet dolgozni, nem maradnak zöld foltok. Előttem írták a pontozó mozdulatokat, ez lehet a titok, én is így csinálom, vagy nagyobb felületen finoman körkörös mozdulatokkal eldolgozom. Tapasztaltam a beszáradást, illetve azt is, hogy finoman kell vele bánni, hamar átléphetünk a még nem elégből a túl sokba, összességében véve szeretem, már újra is vettem, tetszenek az összetevői és a lépések betartásával tökéletesen elfedi a pirosságot, szép alapot ad.Színezett hidratálókrémmel használom, így is remek.
2017.11.03. 10:21
Szinte használhatatlan. Csak zöldíti a bőrt, és néha összecsomósodik. Még alapozó alá sem igazán jó. Ráadásul nehéz fölötte az alapozót (vagy hasonlót) jól eldolgozni. Nekem nem jött be.