Testápolók

Alverde Relax Bőrápoló Olaj Vadrózsa és Homoktövis Kivonattal

4.6
Hozzáadva 2017.06.16.by

gelus

Az illatanyagok természetes illóolajokból származnak. Az olajok nagyrésze tanusított biogazdálkodásból származik.

2024.01.17. 13:23

Második üveget használom. Nagyon jól ápolja az bőrömet, testápolóhoz keverve és önmagában is használom, napi szinten. Kellemes natúr illata van.Az üveg és a pumpa tökéletes, ez nálam sokat számít. Használom a homoktövises társát is, az is ugyanolyan jó minőség, csak illatban tér el.Biztosan újra veszem mind a kettőt.

2023.03.29. 16:19

Mint minden olaj ez is lassú felszívódású. Száraz bőrömre nagyon jó télen. Illata natúr, ezért lehet az valakit zavar, de én könnyen megbarátkoztam vele. Pumpás kiszereléséért plusz pont jár, mivel nem folyik eszetlenül mindenfelé.Télre újravevős. Sokáig elég egy flakon.Nem mellesleg, nem avasodik meg gyosran, mint más natúr olajok.

2022.10.28. 12:01

Őszre/télre kerestem bőrápoló olajat testre, kézre és ezt választottam. Szerintem ár-érték arányban jó termék. Az illata kellemes, természetes (szerencsére, mert a szintetikus kencéket nagyon nem kedvelem). Este használom, zuhanyzás után. Könnyen beszívódik és nincs tőle ragacsos érzetem. Itt olvastam, hogy van, aki hajra is használta. Ezt én is ki fogom próbálni ;) , mert a hajam is extra-száraz, erős szálú.

2022.08.23. 23:33

Nagyon szeretem! Nekem ez a kis üvegcse maga az álom.. Nagyon száraz bőröm van, főként, hogy esténként a napot egy szappannal mosom le ami nagyon szárítja.. De a problémás bőrömet meg ez tette rendbe.. 🙄 Örök harc marad..Ezt esténként vagy smink előtt teszem fel.Ha este teszem fel, reggelre sokkal szebb simább bőrre ébredek, még van amikor kicsit tetszek is magamnak 😅De ezt mind neki köszönhetem, mert nem bántja a bőröm és még csodát is tesz vele!Az illata nem egy Tierry Mugler, de az úgy is el illan.10*! ❤️

2020.05.17. 23:03

Nem vagyok a rajongója az illatnak, ez már kiderült az arcra való kistestvérénél. Ez is nehezen szívódik be. Örülök, hogy elfogyott.

2019.12.14. 09:23

Száraz bőrre tökéletes választás azoknak, akik szeretik az olajokat.