Tusfürdők

Hozzáadva 2014.08.17.by

Maniac

Limitált kiadás

Utoljára szerkesztve: 2015.01.11. 12:30 - 2015.01.11. 12:28

A LEGJOBB tusfürdő volt, amit az Alverdétől használtam, IMÁDTAM! Kár, hogy limitált volt, ismét piacra dobhatnák, de most már alapdarabként. Hiányzik a "tusfürdős repertoáromból", nem hiába őt szerettem a legjobban. A "természetes vonal" (szép összetevők) és a jó habzás mellett AZ ILLATA EGYSZERŰEN TÖKÉLETES, isteni vaníliás-citromos süti. :-) ÖRÖK KEDVENC MARAD. :-) 6 csillagos :-)

2014.12.25. 09:32

Imádom, az első dm dobozban volt, most próbáltam ki. Nagyon jó illata van, nem is akarok kiszállni a zuhany alól. :)

2014.07.30. 11:06

Nagyon különleges tavaszi-nyári friss illata van, szeretek vele fürdeni, olyan mint a citromtorta!:) Sajnos a testápolója nem ilyen illatú, ezt sajnálom, mert így nem élvezhető hosszan az illat!

2014.05.31. 17:51

A Dm kedvencek dobozomban volt, nagyon örültem neki. Csak jó dolgokat tudok róla mondani, jól habzik, nem szárít, nem irritál és az illata valami fantasztikus. :)

2014.05.27. 15:34

Nekem bejön, egyáltalán nem szárítja a bőrömet, az illata kellemes - bár hamar elillan. A többi natúr márka tusfürdőihez képest tényleg baráti az ára.

2014.05.26. 07:48

Én elégedett vagyok, ha egy tusfürdő nem szárítja ki a bőrömet, és nem csinál a bőrömre piros flekkeket. A kímélő habzóanyagú natúr, alkoholmentes tusfürdők mindig be szoktak válni, ez is teljesen jó, és olcsó. Engem nem zavar, hogy nem habzik, évek óta nem vettem igazán habzó tusit, mert azok az én bőrömet szétcseszik. Kb. ugyanolyan jó, mint egy kétszer-háromszor ennyibe kerülő natúrtusfürdő, így én Alverdét, vagy mostanában még Cao Nature-t szoktam venni tusiból.