Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Dorotien
Ausztrál ginzenget és csillámló gyöngyport tartalmaz, melyek frissítik, élénkítik és fényessé teszik a hajat.
Utoljára szerkesztve: 2023.05.13. 01:59 - 2021.09.12. 20:35
Tényleg csillogást kölcsönöz a hajnak, de szerintem ahogy írja is ez csak valami bevonat lehet a hajon, attól függetlenül jó. Nem zsírosít, viszont nem ápol eléggé, nekem úgy tűnik kiszárítja a hajvégeket. Tutti-fruttis gyerekrágós illata van mosáskor, viszont tényleg van valami mellékszag is, amit sajnos a következő mosásig érezni a hajban. Itt írta valaki, és tényleg tojásfehérje szag :D
2021.08.02. 16:32
Nem rossz, nem rossz. De mégsem az igazi. Hónapok óta kutakodtam egy olyan sampon után, ami kíméli a hajvégeimet, ám nem nehezíti el az amúgy könnyen zsírosodó hajtöveimet. A másik legfőbb szempont volt, hogy a kiválasztott termék állattesztelés mentes legyen. A hajam már önmagában véve is rendelkezett egy egészséges fénnyel, de ez a sampon ilyen téren kihozta belőle a maximumot. Tényleg láthatóan ragyogóbb lett, azonban a kezdeti öröm után, jött a felismerés, hogy bizony másnap estére minden tartását elveszti tőle az egyenes, festetlen hajam. A harmadik napot már fogcsikorgatással tűröm, de a pazarlás elkerülése végett, természetesen elhasználom. De nem lesz AZ újra vevős samponom. ( Az illata és a habzása mindezek ellenére kifogástalan.)
2019.12.02. 18:06
Eddigi legjobb samponom***** Persze az összetevői nem a legszebbek, a hajam mégis ezt szereti...egy darabig az Organix / ogx samponokra voltam rákattanva, de egy idő után már azokkal sem voltam megelégedve, folyton váltogattam, próbáltam szebb összetevősöket is, de mindentől száraz, fakó volt a hajam és sok mindemellett még zsírosította is a tövét. Adtam egy esélyt ennek, mert pont akciós volt a Tescoban. És milyen jól tettem. Imádom az illatát, puha, selymes és fényesebb tőle a hajam, és simán bírja vele a 3napot (más samponoknál ez nagyon maximum 2nap). A maszkjával együtt használom.
2019.11.30. 16:15
Egy hónapja 2 darab aussie sampont tudtam venni 1050 forintért. Az egyik ez volt, a másik pedig a volume verzió. Ez a shine egy fokkal jobb, kevésbé zsírosítja a hajamat, de azért a harmadik napon meg kell mosnom a hajam. Az illata nagyon sokáig és intenzíven érződik, brutális, de nekem tetszik. Finom illata van. Teljes áron nem éri meg. :)
2019.11.11. 21:18
Derékig érő, vékony szálú, töredezett, száraz hajjal rendelkezem. Mostanság már hajmosás után közvetlenül is olyan összeesett volt a frizurám, hogy feltétlenül váltani akartam hajápolók terén, így esett a választásom erre a termékcsaládra. Az illata mesés, a hajam pedig pihe-puha lett. Még csak egyszer használtam, de máris radikális különbséget látok a hajamon, így jár az öt csillag :)
Utoljára szerkesztve: 2020.03.27. 07:51 - 2019.11.04. 15:00
Félhosszú, száraz, fénytelen, de gyorsan zsírosodó hajamra nehéz volt egy olyan terméket találni, ami ad egy kis természetes ragyogást, viszont nem zsírosít nagyon. Úgy néz ki, hogy ez a sampon végre megfelel ezeknek az elvárásoknak, az illatát is szeretem és könnyen kezelhető a hajam a hajmosás után.Ami az árát illeti, én próbálom mindig akciósan beszerezni, illetve mivel elég egy kis mennyiség belőle, így egész sokáig kitart.Pár hónap használat után viszont sajnos vesztett a tartásából a hajam, úgyhogy most ideiglenesen áttértem az Aussie Volume samponjára, valószínűleg a jövőben váltogatni fogom a kettőt.