Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

Balea Micellás Víz Kombinált és Érzékeny Bőrre

3.1
Hozzáadva 2015.11.04.by

anastasia

A micellás víz három terméket ötvöz: arctisztító, sminklemosó és arctonik. Gyengéden távolítja el a sminket és a felesleges faggyút. Tisztítja, táplálja és védi a kiszáradástól a bőrt. Nem szükséges dörzsölni vagy vízzel lemosni.

Pantenolt, glicerint és varázsmogyorót tartalmaz; illatmentes.

2023.05.10. 22:34

Nagyon sokáig elég, de ez számomra nem pozitívum, ugyanis semennyire nem vált be.

2022.02.07. 23:11

Lassan elfogy az üveg tartalma, pozitívum, hogy nagyon sokáig elég volt, valamint nem csípte a szemem és eltávolította a sminket. (Ez utóbbi nálam nem nagy művészet, mert kevés sminket használok és az sem vízálló.) Kevésbé pozitív, hogy használat után valahogy nem volt meg a “tiszta az arcom” érzés, sőt kicsit húzódott is a bőröm, kívánta a hidratálót. Pattanást, egyéb kellemetlenséget (az enyhe szárításon kívül) nem okozott. Bajban vagyok a csillagokkal, mert a csodaszertől baromi messze van, de ennél sokkal rosszabb micellás vízzel is találkoztam már.

2021.06.08. 07:43

Ez egy ragacsos borzalom, sminklemosás nuku.

2021.04.23. 14:53

Kipróbálás szintjén vettem. Sokáig kitartott egy üveg, de nekem nem nagyon jött be vízálló sminkek miatt. Nehezen vitte le őket, így nem veszem újra.

2021.03.27. 21:29

Elhasználtam egy üveggel, tette a dolgát de nem fogom újravenni, nagyon csípte a szememet.

2021.03.17. 08:10

Egész jó (lenne). Nagyon furcsán habzik.