Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
vikkimore
Limitált kiadás
Ananász és kókusz illattal.
2017.10.24. 20:32
Nagyon figyelemfelkeltő,szép csomagolású,pink színű tusfürdő volt.Mennyei ananász illata volt.A kókuszt nem nagyon éreztem.Nagyon jól habzott,tisztított.Nem szárította a bőrömet.Zuhanyzás után éreztem az illatát egy ideig a bőrömön.Kár,hogy limitált kiadású tusfürdő volt.
2017.01.07. 23:09
Nagyon finom illata volt ennek a tusfürdőnek, mint általában a legtöbb Balea tusinak. Ezt az ananászos-kókuszos illatot nagyon eltalálták. :)
2016.08.16. 09:57
Nagyon jó illata van, imádom a balea tusfürdőket! :) Kár hogy csak egy bizonyos ideig kaphatóak a limitált kiadásúak :/
2016.08.12. 08:40
Nagyon jó tusfürdő, finom az illata, jól tisztít. Az utolsó cseppig kiélveztem. ;)
2016.08.02. 14:01
Imádom az illatát.....Meg úgy eleve a Balea tusfürdőket....Fincsi...:-D