Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Lemosók, Tonikok
Törlőkendők
Lelőhely: Dm

Balea Soft & Clear Ápoló Arctisztító Kendő Pattanásos Bőrre

4.2
Hozzáadva 2017.07.19.by

sztike

25 db

Rendszeres használat hatékonyan előzi meg a pattanások kialakulását. A pH-semleges emulzió a pattanás elleni hatóanyagokkal és ápoló olajjal tökéletesen előkészíti bőrödet az arcápolás további lépéseire.

2020.01.12. 18:58

Nagyon olcsó, gazdaságos termék. Sajnos az arcomat szárítja, de a keratosis pilaris-os bőrömre egész jó bár nem csodaszer.

2018.11.17. 13:01

Korrekt és olcsó, illatmentes kendő. A napközbenre már néha elégé csillogó arcbőrömet felfrissító és mattítja. Persze cserébe kicsit száraz érzést hagy hiszen nem nagyon tud hidratálni, de nem feszítően szárazat, utána egy kis hidratáló jól esik de nélküle is el lejet lenni.

2018.07.28. 14:27

Én már többször újravettem,tökéletesen működik. Arra vettem,hogy ha dolgozom napközben gyorsan át tudjam törölni az arcom így felfrissítve a kombinált bőröm. Nagyon szeretem,sokkal szebb a bőröm mióta használom.

Utoljára szerkesztve: 2018.10.01. 10:05 - 2018.07.23. 18:38

Nagyon csípi a bőröm, égő érzés marad a használata után egy kis ideig. Barátomnak semmi baja sincs tőle. Fogalmam sincs, mi az az összetevő, amire így reagált a bőröm. Akár vélemények alapján is megvehettem volna, mert úgy látszik, a többségnek bevált. Sajnos nekem nem, impluzusvásárlás volt, gyorsan kellett egy törlőkendő és ezt kaptam le a polcról.

2018.06.18. 10:57

én ilyen arctisztító kendőket csak akkor használok ha elutazom. Mondjuk ez elég sűrűn szokott megtörténni így van tapasztalatom. Kellően nedves és puha kendők nem csíp nem dörzsöl és kellően tisztának érzem az arcomat a használata után. Tetszik, hogy semmilyen illata nincs. Szinte az összes Baleás arckendőt kipróbáltam már. Minden használom sminklemosásra is egyben. a szemet sem csípi és szépen leszedi a sminket is.

2018.06.14. 18:59

Régóta használtam, imádtam, alapdarab volt mindig volt itthon. Szuperül leszedte a sminket, nem hagyott semmilyen réteget, nem okozott pattanásokat, sőt még meg is akadályozta azokat. Erre már egy ideje nem találok ilyet sehol...én vagyok béna, vagy tényleg megszűnt??? :(((( Van most helyette valami új világoskék csomagolású, azt vettem meg, egyelőre jónak tűnik, de örülnék ha lenne még ebből. Nem is értem miért nem véleményeztem még.