Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
vikkimore
Limitált kiadás
Narancs és mangó illattal.
2019.05.23. 16:06
Imádtam a fikazöld színét, az illatát, a csomagolását, nem szárított, 3 flakonnal volt belőle, bárcsak lenne ismét!
2016.11.13. 19:47
Most jutottam el ehhez a tavalyi tusfürdőhöz a felhalmozott készletemben :D az illata és a színe zseniális, de sajnos úgy vettem észre, hogy jobban szárít mint a többi.
2016.10.23. 17:06
Nagyon szerettem az illatát, igazi finom nyári tusi :)
2016.09.24. 08:58
Nagyon sajnáltam,hogy limitált kiadás volt.Illata nagyon tetszett,ára pedig olcsó.
2016.07.12. 09:22
Nagyon szerettem tavaly nyáron, többször is újra vettem Igazi nyárias illat! Reggel ezzel indítva nagyon jó volt! Állag, habzás a szokásos Balea, amit nagyon szeretek. Ár-érték arányban pedig még nem találtam jobbat!
2016.07.10. 21:43
Tavaly nyári tusfürdőm, nagyon szerettem, sőt lehet, hogy még újraveszem. :) Nyárias hangulatom lesz tőle, mintha a trópusokon ücsörögnék a napfényben, még a hangulatom is jobb lesz tőle. Savanykás gyümölcsillatú, leginkább a mangót éreztem ki belőle, szerintem reggeli tusfürdőnek is klassz. Az illata amúgy meglepően sokáig megmarad a bőrön. :) Hidratál is, pedig ezt nem is ígéri (ugye?), szóval szuper. :) Kevés kell belőle, könnyen habzik, lassan fogy, szóval gazdaságos. Szuper árért kapunk nagyon jó minőséget, mint szerintem minden Balea tusfürdőnél, így természetesen ajánlom, 5 csillagos. :)