Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
apolka
Gyorsan száradó, innovatív gél textúrájú körömlakk nagy ecsettel, mellyel egyetlen vonással tökéletesre lakkozhatod a körmeid!
2022.07.24. 15:27
2 színben vásároltam belőle, a piros és a pink tetszett meg. Nagyon szép, intenzív, gél lak hatású. Viszont lassan szárad. Ha alapozó és fedő lakkot is használok vagy 2 rétegben viszem fel, akkor buborékok keletkeznek benne és lehetetlen, hogy meg száradjon. 🙄
2021.08.07. 21:21
Anyósomnak vettem bordót és nagyon panaszkodik, hogy bármikor festi, reggelre össze-vissza kenődik. Fura, hogy más ilyet nem tapasztalt.
2020.06.10. 19:27
Több színben is megvettem már, nagyon jó, egy rétegben is jól fed, a széles ecsetet is nagyon kedvelem és tényleg gyorsan szárad. Nagyon sokszor mosok kezet, de még így is elég jol birja, nem lepattog, hanem kopik. Eddig 6 színt vettem, sokáig használható, szerintem megéri az árát!
Utoljára szerkesztve: 2019.10.03. 10:41 - 2019.10.03. 10:39
Nekem egyetlen egy szín volt meg ebből a márkából, egy rózsaszínes apró pici kis csillámokkal. Lehet a csillámok miatt, nem tudom, de nekem roppant tartós volt, imádtam a színét is. Annyira szerettem, hogy szépen el is fogyott, ami azért elég nagy szó, ha az ember lányának van vagy 40-50 lakkja biztosan. Az ecsetjét is imádtam, az üveg formája is annyira egyedi, messziről lehetett tudni melyik az a lakk, amit szeretnék. Külön jó az is, hogy a kupak színe megegyezik a benne lévő lakk színével.
2019.03.21. 20:22
Könnyen szárad es tartós, nekem tuzpiros színben van meg, csak ajanlani tudom. Tökéletesen hozza a gél hatast.
2018.11.03. 11:50
Az egyik kedvenc koromlakkjaim, van egy kozeprozsaszin es egy ezust belole, nagyon szeretek veluk dolgozni. Szuper az ecset, gyonyoruek a szinek, gyorsan megszarad, es tartos is, nem kopik le gyorsan. Csak ajanlani tudom :)