Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Ametiszt
Fényes, áttetsző színt adó rúzsceruza hidratáló hatással, 15 faktoros fényvédelemmel.
2019.05.16. 18:40
Elsőnek a Fuchsia Libre árnyalatban vettem meg és imádom. Kifejezetten szépen megfogta az ajkaimat, ebből adódóan szépen kopik, van egy kellemes természetes hatása és nem kell nagyon vele foglalkozni. Persze nem bír ki mindent, de nem is vártam tőle.Ezen fellelkesülve, megvettem a Plum Russian árnyalatot is, ami viszont nem vált be. Ennek az árnyalatnak rajtam a fedése sem szép, nem kopik szépen és nem is fogta be az ajkaimat, így nem kelt olyan természetes hatást. Cirka egy óra alatt beérek a munkahelyemre, ekkor már törlöm is le és inkább felteszek helyette egy másik (bármilyen) rúzst. Átlagolok, az első 5*, a második megbukott.
2019.05.14. 00:10
Praktikus és kényelmes kiszerelése van. Napi használat mellett hamar fogy, mert sokszor kell újrakenni. Nem tartós, de legalább hidratál és nem szárítja a számat. Kipróbálni jó volt, de nem veszem újra.
2019.04.12. 10:04
Tegnap kaptam ajándékba a 04-es "Peach On The Beach" árnyalatú változatot az itteni drogéria újranyitásakor. Még sosem használtam ajakrúzst, nem tudtam sohasem hogy az én bőrömhöz melyik szín passzol. Nagyon szép a külleme, tetszik ez a ceruzás kialakítás. Jó érzés viselni, nem szárítja a számat (igaz, hogy aláhidratálok). Igaz, hogy újra kell kenegetni, de nem bánom, mert nagyon szép a színe, jól passzol a bőrömhöz is.
2019.04.06. 22:27
Nekem a Proudly Naked árnyalat a kedvencem, mert jobban szeretem a természetes árnyalatokat, de a Red Sunrise is megvan. A Proudly Naked újravevős! Alapdarab! Szép a fedése, kissé csillog, mint egy szájfény, de tartósabb. A kiszerelése kényelmes és praktikus. Nagyon jó termék!
2018.11.29. 08:49
Nagyon megszerettem, igazán praktikus, szép színek, 01-es red sunrise és 04peach on the beach gyönyörű, viszonylag tartós. Szinte mindig kapok elismerő szavakat, ha ezzel van a szám kifestve.. összességében elégedett vagyok vele, biztos, hogy újraveszem.
2018.10.10. 13:38
Glamour napi szerzeményem. Duplán megérte mert a szín 04 Peach on the beach ami ugyan egy nagyon merész színek tűnik de az ajkaimon hihetetlenül szép most egyébként is féláron volt és abból jött le a déemben ' az 50 %. Így a bolondnak is megérte hát még nekem. Kényelmes nem ragad bele a hajam evés ivás nélkül 1-2 órát is kibír. Jó vétel volt.