Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
illusia
Kiszerelés: 7 g
2014.12.22. 12:54
Hasonlóképpen, mint pampamacska, én is a cukisága miatt nem használtam és az egyik hugicámnak is vettem. Az egyik a képen látható színekben pompázott, a másikra nem emlékszem. Sztem a húgomnak valahol még megvan. Később kipróbáltam. Ha jól emlékszem a minősége nem volt a legjobb. Csukiságfaktor 5 csillag, de itt a használhatóságát pontozom.
2014.12.22. 11:17
Évekkel ezelőtt megkaptam, de egyszerűen nem volt szívem használni annyira aranyos :) Mikor kipróbáltam átlagosnak tűnt, tehát jár neki a 4 pont.
2014.04.20. 12:50
Pont a képen látható színben volt meg évekkel ezelőtt... nem igazán szerettem mert nem volt tartós és unalmasnak tartottam a színeit de olyan aranyos volt :) dísznek tényleg jó másra nem nagyon:D
2014.04.13. 08:08
Jesszus, ez nekem is megvolt régen. Pont az, amelyik a képen is van. Használtam egy darabig, bár tényleg dísznek jobb. :)
2014.02.03. 00:21
Poénból vettem régebben több kombinációt, mert cuki volt. Nem nagyon használtam, mert annyira nem volt jó anyag. Végül elajándékoztam, de aki megkapta nagyon örült neki és szerette használni. Én azt mondanám, hogy kezdőknek gyakorláshoz kiváló.
2013.12.11. 22:39
Ajándékba kaptam még évekkel ezelőtt. A kék cica színei finoman csillognak, a két sötét por jól pigmentált a világosabbak kevésbé de olyan sok van belőle, hogy több "rétegben" is fel merem vinni és úgy már egész jó.